Siirry sisältöön

Kotipalvelu lapsiperheiden tueksi

Turku ja ympäristökunnat

Me Aarresaarella toimimme lapsiperheiden apuna haastavissa arjen tilanteissa. Kotipalvelun tarkoituksena on tarjota kotihoitoa, helpotusta arjen askareisiin ja tuoda iloa elämään. Kotipalveluun voi sisältyä esimerkiksi lasten hoito ja vanhemmuuden tukeminen sekä kodin hoidossa auttaminen.

Lisäksi tarjoamme apua esimerkiksi perheille, joissa lapsi/nuori sairastaa syömishäiriötä, diabetesta tai perheessä tarvitaan muuta psykososiaalista tukea.

Kodinhoitoa luotettavasti ja ammattitaidolla

Luotettavat ammattilaisemme voivat olla teidänkin perheen tukena arjen haastavissa hetkissä. Me voimme auttaa kaikissa arjen askareissa ja jokapäiväiseen elämään liittyvien rutiinien hallinnassa. Kotipalveluumme kuuluu niin lasten hoito,  siivousapu, pyykinpesu kuin ruoanlaitto.

Lapsiperheiden kotipalvelut:

  • lapsiperheiden tukeminen erilaisissa elämää kuormittavissa tilanteissa
  • lasten hoito ja vanhemmuuden tukeminen
  • kodinhoito yhdessä perheen kanssa
  • ruoan valmistus ja ravitsemukseen liittyvä ohjaus

Lapsiperheille kotiapua ystävällisesti palvellen

Olemme Turun ja Kaarinan kaupunkien hyväksymä palvelusetelituottaja. Toimimme terveys- ja hyvinvointialalla usean vuoden kokemuksella ja yritykseemme luottavat jo lukuisat asiakkaat. Toimintaamme ohjaa vahvasti yritykselle yhdessä määritellyt arvot ja meille onkin tärkeää empaattisuus ja aito välittäminen jokaisesta asiakkaasta. Pyrimme joustamaan asiakkaan tarpeiden mukaan ja sovimme yhteistyöstä aina yksilöllisesti. Iloinen ja elämänmyönteinen asenne heijastuu kaikessa tekemisessämme.

lapsiperheiden_kotipalvelu

Koti- ja hyvinvointipalvelu Aarresaari Oy

Kupittaankatu 122, 20810 Turku
Y- 2730454-9

Anne Hämäläinen (betjänar även på svenska)

044-9732 484

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

044-9729 242

Vieritä ylös