Siirry sisältöön

Aarresaaren henkilöstö

Ihminen ja tämän persoonan ainutlaatuisuus on aina ollut minulle tärkeä lähtökohta asiakaspalvelu- ja hoitotyössä. Meillä kaikilla on omat yksilölliset tarpeet, joihin tulee myös vastata yksilöllisesti. Kunnioitus, arvostaminen, empaattisuus ja aito läsnäolo ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaani. Tämä vahvasti arvomaailmaan liittyvä kokonaisuus oli lähtökohta sille, miksi halusin lähteä tekemään hoitotyötä yrittäjänä, sillä tätä työtä tehdään asiakkaan tarpeista lähtien, ei hoitavan tahon tarpeista tai motiiveista lähtien.

Pidän asiakastyöstä kaiken ikäisten ihmisten parissa. Meidän perustarpeet eivät iän myötä juurikaan muutu, mutta tapa millä eri ikäiset ihmiset tuovat tietoisella tai tiedostamattomalla tavalla avun tarpeen esille muuttuu usein iän myötä. Meille kaikille on varmasti tärkeää saada osaksemme aitoa läsnäoloa ja huolenpitoa.

Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan tehdä tätä arvokasta työtä ihanien asiakkaiden ja mahtavan, osaavan tiimini kanssa!

Anne Hämäläinen

yrittäjä
sairaanhoitaja – AMK
neuropsykiatrinen valmentaja

anne_hamalainen

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

yrittäjä
ravintovalmentaja

susanna

Olen yrittäjänä Aarresaarella, kolmen lapsen energinen ja toimelias perheenäiti. Kasvoin perheessä, jossa molemmat vanhempani olivat yrittäjiä omilla aloillaan.

Koulutukseltani olen laitoshuoltaja ja ravintovalmentaja, olen käynyt myös liikunnanohjauksen peruskurssin sekä lastenohjaajan koulutuksen.

Liikunta, ravinto ja hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita. Haluan kertoa niiden tuomasta hyvästä olosta mielelläni myös muille.

Olen aito, empaattinen ja rehellinen, saan myös usein kuulla asiakkailtani olevani iloinen ja positiivinen luonne.

Rakastan työtäni, koska saan olla eri-ikäisten ihmisten kanssa tekemisissä. Saan auttaa arjen askareissa, kuunnella ihmisten tarinoita omasta elämästään, olla läsnä ja kuunnella heitä.

Paras kiitos, mitä tästä työstä voi saada, on minusta vanhukset, jotka sanovat minut nähdessään "Ihanaa, kun tulit piristämään päivääni", sekä pienet lapset, jotka rientävät halaamaan, kun saavun heille.

Teen mielestäni työtä, joka antaa paljon sen saajalle, mutta myös erityisen paljon minulle.

Olen vuoden 2017 lopulla Varsinais-Suomeen Savosta muuttanut nuori nainen. Koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta olen opiskellut ja työskennellyt myös turvallisuusalalla. Työkokemusta on karttunut sekä lasten että vanhusten, mutta myös kehitysvammaisten parissa. Mielestäni erilaisuus on rikkaus, ja tässä työssä onkin parasta, että meillä asiakkaita on vauvasta vaariin, ja jokainen asiakaskäynti on erilainen.

Luonteeltani olen rauhallinen ja avoin, muut huomioon ottava, savolaista lupsakkuutta unohtamatta. Minusta on ihanaa, kun saa hymyillen lähteä asiakkaan luota tietäen, että on saanut olla avuksi.

Aina tämä työ ei edes tunnu työltä, ehkä sitä silloin voi todeta olevansa oikealla alalla ja oikeassa työpaikassa.

Jenna Turkki (äitiysvapaalla 11.9.2023 alkaen)

lähihoitaja

jenna_turkki

Jenna Kova

lähihoitaja

Jenna_Kova

Olen turkulainen, kahden lapsen äiti ja lähihoitaja. Olen myös koulutukseltani catering-alan palveluvastaava. Tykkään ruuanlaitosta ja juoksulenkit sekä liikkuminen luonnossa ovat minulle tärkeitä.

Luonteeltani olen iloinen ja avoin, positiivisella asenteella ja huumorintajulla varustettu. Osaan kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja aidosti välittäen. Lasten kanssa heittäydyn mielelläni leikkisäksi, mutta ennen kaikkea turvalliseksi ja kannustavaksi aikuiseksi, jonka kanssa lapsi saa olla oma aito itsensä. Haluan tukea ja auttaa lapsiperheitä arjen haasteissa ja kodinhoitoon liittyvissä asioissa. Ikääntyneille ihmisille arkisten asioiden hoitaminen voi käydä raskaaksi, joten koen tärkeäksi, että saan tukea ja auttaa sekä mahdollistaa kotona selviytymistä, olla aidosti läsnä!

Koen työni ihmisten parissa erittäin palkitsevaksi ja on rikkaus, että asiakaskuntamme koostuu eri ikäisistä ihmisistä vauvasta vaariin! Olen helposti lähestyttävä ja teen työtäni suurella sydämellä. Olen ylpeä siitä, että saan toteuttaa tätä työtä osana mahtavaa Aarresaaren tiimiä! Minusta on mielekästä tulla töihin kohdaten ihanat asiakkaat ja paras kiitos onkin nähdä tyytyväinen asiakas. Tämän työn parhaita puolia on ehdottomasti se, kun tietää olleensa toiselle ihmiselle apuna!

Luotettavuus, tarkkuus, empaattisuus, huumorintaju, leikkimielisyys ja lempeys, niistä minut on tehty!

Teen työtäni täydellä sydämellä ja otan asiakkaat aina yksilöllisesti huomioon. Haluan auttaa ja tukea lapsiperheitä arjen haasteissa – niin lastenhoidossa kuin kodin askareissa. Minulla on useamman vuoden kokemus päiväkotityöstä, joten lasten kanssa toimiminen sujuu minulta varmasti ja luontevasti.

Pidän myös työstä ikääntyneiden parissa ja haluan auttaa heitä heille kuuluvalla kunnioituksella, mielestäni me kaikki voimme oppia heiltä paljon. Työn parhaita puolia onkin auttamisen lisäksi se, että työpäivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

Emmi Järvenpää

lähihoitaja

emmi-jarvenpaa

Mari Karppinen

lähihoitaja

Mari_Karppinen

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2007. Pitkä alan kokemus takana. Olen tehnyt hoitajan töitä mm. vanhainkodissa, palvelutalossa, kotihoidossa vanhusten parissa. Kokemusta on myös päiväkotityöstä lasten parissa sekä kehitysvammayksikössä ohjaajan roolissa.

Olen ruskolainen perheen äiti ja asumme maalaismaisemissa. Olen luonnonläheinen ihminen. Perheen kanssa viihdymme ulkona luonnossa mukana leonberginkoiramme. Metsäretkiä ja patikointeja on takana monen monta.

Työni merkitsee minulle paljon. On hienoa, kun saa olla ammatissa, jossa tietää, että voi olla avuksi sekä tueksi ihmisille, jotka sitä kukin omassa elämäntilanteessaan tarvitsee. Hoitotyö on nykyään valitettavasti
aika monissa paikoissa hektistä joka ei ole hyväksi hoitoa/tukea tarvitsevalle eikä myöskään omalle jaksamiselle. Aarresaaressa on aivan huippua, kun saa antaa asiakkaalle juuri sen käyntiajan ja avun mikä hänelle on suunniteltu, ilman kiirettä. Kaiken avun ohella on myös todella tärkeää antaa aikaa rauhassa ja kuunnella, puhua, nauraa, halata ja joskus jopa tirauttaa kyyneleitäkin.

Olen aito oma itseni kohdatessani asiakkaat. Tietynlainen herkkyys ja aitous luonteessani on vahvuuteni kohdata eri ikäisiä asiakkaita. Palvelualttius tulee suoraan sydämestäni. Ihmisten elämään ja kotiin astuessani haluan antaa heille juuri sen mitä he tarvitsevat. Mikäs sen mahtavampi työ kuin auttaa ajan kanssa ikäihmisiä arjen toimissa, pidellä pientä vauvaa sylissä, tukea omaishoitajien jaksamista, auttaa perheiden vanhempia sekä lapsia... Ja tietenkin on suuri ilo kuulua tähän meidän huippu tiimiin joka "puhaltaa täysillä yhteen hiileen".

Koti- ja hyvinvointipalvelu Aarresaari Oy

Kupittaankatu 122, 20810 Turku
Y- 2730454-9

Anne Hämäläinen (betjänar även på svenska)

044-9732 484

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

044-9729 242

Vieritä ylös