henkilosto_500

Aarresaaren henkilöstö

Anne Hämäläinen

yrittäjä
sairaanhoitaja – AMK
neuropsykiatrinen valmentaja

Ihminen ja tämän persoonan ainutlaatuisuus on aina ollut minulle tärkeä lähtökohta asiakaspalvelu- ja hoitotyössä. Meillä kaikilla on omat yksilölliset tarpeet, joihin tulee myös vastata yksilöllisesti. Kunnioitus, arvostaminen, empaattisuus ja aito läsnäolo ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaani. Tämä vahvasti arvomaailmaan liittyvä kokonaisuus oli lähtökohta sille, miksi halusin lähteä tekemään hoitotyötä yrittäjänä, sillä tätä työtä tehdään asiakkaan tarpeista lähtien, ei hoitavan tahon tarpeista tai motiiveista lähtien.

Pidän asiakastyöstä kaiken ikäisten ihmisten parissa. Meidän perustarpeet eivät iän myötä juurikaan muutu, mutta tapa millä eri ikäiset ihmiset tuovat tietoisella tai tiedostamattomalla tavalla avun tarpeen esille muuttuu usein iän myötä. Meille kaikille on varmasti tärkeää saada osaksemme aitoa läsnäoloa ja huolenpitoa.

Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan tehdä tätä arvokasta työtä ihanien asiakkaiden ja mahtavan, osaavan tiimini kanssa!

anne
susanna

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

yrittäjä
ravintovalmentaja

Olen yrittäjänä Aarresaarella, kolmen lapsen energinen ja toimelias perheenäiti. Kasvoin perheessä, jossa molemmat vanhempani olivat yrittäjiä omilla aloillaan.

Koulutukseltani olen laitoshuoltaja ja ravintovalmentaja, olen käynyt myös liikunnanohjauksen peruskurssin sekä lastenohjaajan koulutuksen.

Liikunta, ravinto ja hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita. Haluan kertoa niiden tuomasta hyvästä olosta mielelläni myös muille.

Olen aito, empaattinen ja rehellinen, saan myös usein kuulla asiakkailtani olevani iloinen ja positiivinen luonne.

Rakastan työtäni, koska saan olla eri-ikäisten ihmisten kanssa tekemisissä. Saan auttaa arjen askareissa, kuunnella ihmisten tarinoita omasta elämästään, olla läsnä ja kuunnella heitä.

Paras kiitos, mitä tästä työstä voi saada, on minusta vanhukset, jotka sanovat minut nähdessään "Ihanaa, kun tulit piristämään päivääni", sekä pienet lapset, jotka rientävät halaamaan, kun saavun heille.

Teen mielestäni työtä, joka antaa paljon sen saajalle, mutta myös erityisen paljon minulle.

julia_kivilahti

Julia Kivilahti

lähihoitaja

Minulla on sydän mukana työssä ja ymmärrän hyvin ihmisten erilaisissa elämäntilanteissa vastaan tulevia haasteita ja haluan olla silloin auttamassa sekä tukemassa. Kunnioitan ihmisten erilaisuutta ja tiedän, että meissä kaikissa on paljon voimaa - toisinaan on hyvä pyytää sekä vastaanottaa apua. Minulla on kokemusta lapsiperhe-, vanhus- ja vammaistyöstä.
Olen itse kolmen kouluikäisen lapsen äiti, joten tiedän ja tunnistan hyvin vanhemmuuden ja perheen arkeen littyvät haasteet.

Sari Lähteenmäki

perushoitaja
lasten ja nuorten erityisohjaaja
eläinavusteinen valmentaja

Pidän työstäni Aarresaaressa, koska täällä saan tehdä tärkeää ja mielekästä työtä erilaisten ihmisten parissa.

Sydäntäni lähellä ovat vanhukset ja erityisesti sotaveteraanit. He ansaitsevat parhaan mahdollisen huolenpidon.

Myös perheiden auttaminen arjen haasteissa on minulle tärkeää. Haluan olla läsnäoleva ja turvallinen auttaja asiakkailleni.

sari_lahteenmaki
maikki _vanhatalo

Maikki Vanhatalo

kodinhoitaja

Nykypäivän hektinen elämä voi viedä perheen voimavaroja niin, että kodinhoito muodostuu raskaaksi hoitaa tai aika ei yksinkertaisesti riitä. On mukava saada auttaa näitä perheitä erilaisissa kodinhoitoon liittyvissä työtehtävissä.

Myös vanhukset ja heidän auttaminen ovat lähellä sydäntäni. Monilla toimintakyky on alentuntut niin, että kodin siivous on jopa mahdotonta itse suorittaa. Monelle vanhukselle kodinhoitaja on odottettu vieras, jolle myös läsnäoleminen, välittäminen ja kuuntelu on tärkeä osa työtehtävää.

Olen sosiaalinen ja huumorintajuinen ja kohtaan kaikki asiakkaani yksilöllisesti ja kunnioittaen.

Koti- ja hyvinvointipalvelu Aarresaari Oy

Kupittaankatu 122, 20810 Turku
Y- 2730454-9

Anne Hämäläinen (betjänar även på svenska)

044-9732 484

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

044-9729 242