Siirry sisältöön

Aarresaaren henkilöstö

Ihminen ja tämän persoonan ainutlaatuisuus on aina ollut minulle tärkeä lähtökohta asiakaspalvelu- ja hoitotyössä. Meillä kaikilla on omat yksilölliset tarpeet, joihin tulee myös vastata yksilöllisesti. Kunnioitus, arvostaminen, empaattisuus ja aito läsnäolo ovat arvoja, jotka ohjaavat toimintaani. Tämä vahvasti arvomaailmaan liittyvä kokonaisuus oli lähtökohta sille, miksi halusin lähteä tekemään hoitotyötä yrittäjänä, sillä tätä työtä tehdään asiakkaan tarpeista lähtien, ei hoitavan tahon tarpeista tai motiiveista lähtien.

Pidän asiakastyöstä kaiken ikäisten ihmisten parissa. Meidän perustarpeet eivät iän myötä juurikaan muutu, mutta tapa millä eri ikäiset ihmiset tuovat tietoisella tai tiedostamattomalla tavalla avun tarpeen esille muuttuu usein iän myötä. Meille kaikille on varmasti tärkeää saada osaksemme aitoa läsnäoloa ja huolenpitoa.

Olen iloinen ja ylpeä siitä, että saan tehdä tätä arvokasta työtä ihanien asiakkaiden ja mahtavan, osaavan tiimini kanssa!

Anne Hämäläinen

yrittäjä
sairaanhoitaja – AMK
neuropsykiatrinen valmentaja

anne

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

yrittäjä
ravintovalmentaja

susanna

Olen yrittäjänä Aarresaarella, kolmen lapsen energinen ja toimelias perheenäiti. Kasvoin perheessä, jossa molemmat vanhempani olivat yrittäjiä omilla aloillaan.

Koulutukseltani olen laitoshuoltaja ja ravintovalmentaja, olen käynyt myös liikunnanohjauksen peruskurssin sekä lastenohjaajan koulutuksen.

Liikunta, ravinto ja hyvinvointi ovat aina olleet minulle tärkeitä asioita. Haluan kertoa niiden tuomasta hyvästä olosta mielelläni myös muille.

Olen aito, empaattinen ja rehellinen, saan myös usein kuulla asiakkailtani olevani iloinen ja positiivinen luonne.

Rakastan työtäni, koska saan olla eri-ikäisten ihmisten kanssa tekemisissä. Saan auttaa arjen askareissa, kuunnella ihmisten tarinoita omasta elämästään, olla läsnä ja kuunnella heitä.

Paras kiitos, mitä tästä työstä voi saada, on minusta vanhukset, jotka sanovat minut nähdessään "Ihanaa, kun tulit piristämään päivääni", sekä pienet lapset, jotka rientävät halaamaan, kun saavun heille.

Teen mielestäni työtä, joka antaa paljon sen saajalle, mutta myös erityisen paljon minulle.

Olen vuoden 2017 lopulla Varsinais-Suomeen Savosta muuttanut nuori nainen. Koulutukseltani olen lähihoitaja, mutta olen opiskellut ja työskennellyt myös turvallisuusalalla. Työkokemusta on karttunut sekä lasten että vanhusten, mutta myös kehitysvammaisten parissa. Mielestäni erilaisuus on rikkaus, ja tässä työssä onkin parasta, että meillä asiakkaita on vauvasta vaariin, ja jokainen asiakaskäynti on erilainen.

Luonteeltani olen rauhallinen ja avoin, muut huomioon ottava, savolaista lupsakkuutta unohtamatta. Minusta on ihanaa, kun saa hymyillen lähteä asiakkaan luota tietäen, että on saanut olla avuksi.

Aina tämä työ ei edes tunnu työltä, ehkä sitä silloin voi todeta olevansa oikealla alalla ja oikeassa työpaikassa.

Jenna Turkki

lähihoitaja

jenna_turkki

Sari Lähteenmäki

perushoitaja
lasten- ja nuorten erityisohjaaja
eläinavusteinen valmentaja

sari_lahteenmaki

Essi

lahteenmaki-essi-300

Aarresaaressa saan toteuttaa omaa arvomaailmaani vastaavaa hoitotyötä. Monille vanhoille ihmisille olisi mieluisaa saada asua ja pärjätä kotonaan mahdollisimman pitkään. Koen tärkeäksi olla mahdollistamassa tätä omalla työpanoksellani.

Omaishoitajille haluan tarjota apua ja tukea heidän tärkeässä työssään. Joskus heille voi olla tarpeen päästä omille asioilleen tai muuten hengähtää arjen keskellä.

Minulla on myös pitkä työkokemus lastenhoitotyöstä. Olen työskennellyt erityistä tukea vaativien lasten parissa sekä hoitanut vaikeavammaisia lapsia.

Haluan tarjota tukea perheille lastenkasvatuksellisissa tilanteissa, kun arjessa on haasteita, voin auttaa myös kodinhoidollisissa töissä ja yhdessä voimme miettiä uusia toimintamalleja.

Olen kouluttautunut eläinavusteiseksi valmentajaksi. Työparinani toimii Shetlanninlammaskoira "Essi". Essi on ollut mukanani vanhusten laitos- ja kotikäynneillä. Jo tutkimuksissakin on todettu eläimen terapeuttinen vaikutus. Eläimen läsnäolo voi saada aikaan rauhoittavan tunteen. Eläimen kosketus ja läheisyys tuottaa lohtua ja tukea. Tämän olen monesti itsekin kokenut eläinavusteisessa vanhustyössä.

Oma koirani voi tulla sovitusti mukaan esim. vanhuksen kotikäynnille.

Luotettavuus, tarkkuus, empaattisuus, huumorintaju, leikkimielisyys ja lempeys, niistä minut on tehty!

Teen työtäni täydellä sydämellä ja otan asiakkaat aina yksilöllisesti huomioon. Haluan auttaa ja tukea lapsiperheitä arjen haasteissa – niin lastenhoidossa kuin kodin askareissa. Minulla on useamman vuoden kokemus päiväkotityöstä, joten lasten kanssa toimiminen sujuu minulta varmasti ja luontevasti.

Pidän myös työstä ikääntyneiden parissa ja haluan auttaa heitä heille kuuluvalla kunnioituksella, mielestäni me kaikki voimme oppia heiltä paljon. Työn parhaita puolia onkin auttamisen lisäksi se, että työpäivät ovat monipuolisia ja vaihtelevia.

Emmi Järvenpää

lähihoitaja

emmi-jarvenpaa
avatar-nainen

Jenni Kova

lähihoitaja (äitiysvapaalla)

Mari Karppinen

lähihoitaja

avatar-nainen

Koti- ja hyvinvointipalvelu Aarresaari Oy

Kupittaankatu 122, 20810 Turku
Y- 2730454-9

Anne Hämäläinen (betjänar även på svenska)

044-9732 484

Susanna Kotkaslahti-Soisalo

044-9729 242

Vieritä ylös